.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 30 april 2008

Zomaar een kaartje



Vanmorgen zijn we de stad in geweest, altijd gezellig op koninginnedag met een grote kleedjesmarkt, allerlei bandjes en muziek en kermis.
Gelukkig was het droog! En de zon scheen zelfs nog een beetje.
Vanmiddag regende het een poosje, heerlijk weer om te freubelen;-) Ik heb eerst deze kaart afgemaakt, daar was ik maandag al aan begonnen.
Het papier is van Sassafras, een stempel van Magnolia en de tekststempel is van Aud Design.

En ik ben aan een nieuwe kaart begonnen, met een nieuwe Magnoliastempel:D Maar die kaart is nog niet af... daar ga ik vanavond of morgen mee verder!

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

zondag 27 april 2008

Feel better soon!



Het was vandaag heerlijk weer! Vanmorgen en vanmiddag buiten gezeten, echt genieten:D Tussendoor heb ik deze kaart gemaakt. Met heerlijke vrolijke kleurtjes, het papier is van Sassafras en ik heb weer een stempel gebruikt van Sugar Nellie, uit de serie Little Cotton Rabbits.

Bedankt voor het langskomen!

zaterdag 26 april 2008

Sending you a bunny hug!



Deze kaart heb ik vandaag gemaakt, ik had vanmiddag heerlijk de tijd om te freubelen, want Sem hielp papa buiten met de tuin en andere klusjes;-)
Het papier is van Scribble Scrabble, uit de serie Felicity. En de stempel is van Sugar Nellie, uit de serie Little Cotton Rabbits. Ik vond het zo'n schattige stempel, daar moest ik gewoon wat mee doen!

Bedankt voor het langskomen!

vrijdag 25 april 2008

Happy days



De kaart is af! Ik heb nieuw papier gebruikt van My Mind's Eye, uit de serie Confetti. De stempel is, ja hoe kan het ook anders, van Magnolia. En ik heb nieuwe bloemen gebruikt van Prima Marketing, Essentials.

Because of you



Deze kaart heb ik gemaakt met papier van Basic Grey, uit de serie Two Scoops. De journaling card is van My Mind's Eye. En de stempel is van Hangler & Stangler.

Er is nog een kaart in de maak, die hoop ik vandaag af te krijgen en op mijn blog te zetten;-)

Een fijne dag!
En bedankt voor je bezoekje!

zondag 20 april 2008

Panduro en Magnolia

Laugh and giggle ...



Good times ...



Deze kaarten heb ik dit weekend gemaakt. Ik heb voor beide kaarten papier gebruikt van My Mind's Eye, toch wel één van mijn favorieten! De grote bloem bij Good times is ook van My Mind's Eye. En natuurlijk kon ik het niet laten om weer een stempel van Magnolia te gebruiken;) Maar de stempel van Panduro is toch ook wel erg leuk:)

Gisteren zijn we naar Ede geweest, natuurlijk moest ik ook even naar binnen bij SCRAPPENdoejezo! Een hele mooie scrapbookwinkel, ze hadden weer veel nieuwe spulletjes, dus ik ben goed geslaagd voor veel mooi papier, bloemetjes, etc. Daar ga ik komende week eens lekker mee aan de slag:D De ticket op de kaart Good times heb ik ook gisteren geshopt;)

vrijdag 18 april 2008

Trots!

Vandaag even geen kaart, maar wel iets anders wat ik graag met jullie wil delen:-D



Dit is Sem, bijna 21 maanden!
Papa had kadootjes meegenomen en Sem vind kadootjes altijd erg leuk;-) Om uit te pakken, maar natuurlijk ook om mee te spelen!
En dat bewijst deze foto wel:-D



En dit is het broertje of zusje van Sem. Dinsdag zijn we weer op controle geweest bij de gynaecoloog. Alles was goed met ons kindje! Hij of zij is heel lenig, op de echo zagen we het gezichtje van ons kindje en boven het gezichtje lag een beentje. Ons kindje lag dus dubbelgevouwen;-) Ook is hij of zij heel beweeglijk, het is regelmatig feest in mijn buik! We zijn blij dat het allemaal goed gaat en we genieten dan ook volop van de zwangerschap:-D

*klik op de foto's voor een grotere afbeelding

Bedankt voor je bezoekje!

woensdag 16 april 2008

Regen, zonneschijn, regen....



Ik vind dit een hele leuke stempel van Magnolia! Helaas hebben we het parapluutje regelmatig nodig. Hopelijk komt er snel mooier weer en veel zon, want daar word ik altijd vrolijk van! En zo langzaam aan zijn we er wel aan toe, toch;-)

Het papier is van We R Memory Keepers, the White Out collection.

Bedankt voor je bezoekje!

maandag 14 april 2008

Het is een meisje!



Eén van de leidsters van het kinderdagverblijf, waar Sem 2 dagen in de week naar toe gaat, heeft vorige week een dochtertje gekregen. Sem heeft ruim een jaar bij haar op de groep gezeten, dus ik vond het wel erg leuk om een persoonlijk kaartje voor de geboorte van Sanne te maken!

Ik heb papier gebruikt van Note Worthy en My Mind's Eye. Het stempeltje is weer van Magnolia;-)

Bedankt voor je bezoekje! Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat...

zaterdag 12 april 2008

Live for the moment!



Dit is de kaart die eerst met de post mee moest, maar hij is inmiddels aangekomen ;-)
Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye. En een stempel van Panduro, wat zijn ze toch leuk!

Bedankt voor je bezoekje!

woensdag 9 april 2008

Because today...

De afgelopen dagen is er weinig van freubelen gekomen. Tja soms heb je dat.... Vanmiddag heb ik de kaart afgemaakt, waar ik zondag aan begonnen was. Maar die kaart kan ik nog niet laten zien, want die gaat eerst op de post ;-)

Ik had nog wel een kaart klaar liggen die ik nog niet heb laten zien. Dus toch een nieuwe kaart ...



Het papier wat ik heb gebruikt is van Scrapworks. En tja weer een stempel van Magnolia :-)

Bedankt voor je bezoekje!


zaterdag 5 april 2008

A great day!



Deze kaart heb ik gemaakt met papier van BoBunny en een stempel van Magnolia.

Het is dit weekend echt freubelweer, dus er komt vast nog wel een kaartje af ;-)

Bedankt voor je bezoekje!

woensdag 2 april 2008

Perfection



Aan dit kaartje ben ik maandagmiddag begonnen en vandaag ben ik er mee verder gegaan. Het was echt freubelweer, want het heeft hier bijna de hele dag geregend. Gelukkig kan ik me binnen ook goed vermaken!
Ik heb nieuw papier van Basic Grey gebruikt, uit de Sultry collection. Heerlijk met dat roze! En weer een magnoliaatje!

Bedankt voor je bezoekje!